Nordland noorwegen. - Reisverslag uit Mo i Rana, Noorwegen van Theo Uden - WaarBenJij.nu Nordland noorwegen. - Reisverslag uit Mo i Rana, Noorwegen van Theo Uden - WaarBenJij.nu

Nordland noorwegen.

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Theo

18 Juni 2008 | Noorwegen, Mo i Rana

Vannacht( nou ja,wat heet hier nacht) met de ferry de poolcirkel weer over,naar het vastere land ; Nordland.Hier gaan we de kustweg rijden,die we ook net mooi vinden als de lofoten,aldus Jan.
Het bochten rijden in de bergen bevalt Jan steeds beter ,Hij wil nu de Trollenstig rijden,de weg die schijnbaar volgens ieder zo mooi is bij Andalnes.De reis gaat goed,de lofoten waren mooi,en de vissersdorpjes schilderachtig,met al die vissen op stokken,stokkvisk dus,dit is een kabeljauw vis ,die in jan/feb gevangen wordt,en dan over stokken gehangen en helemaal gedroogd.Dan worden ze platgeslagen en in reepjes gesneden,en gegeten zoals bij ons de chips.Of je kunt ze een dag in water leggen,dan wellen ze weer helemaal op,en je kunt ze weer gewoon eten.Een fries had er 7 in de auto,nou die lucht ,en dat helemaal tot NL.
We gaan morgen eerst proberen een nieuwe achterband te scoren,want de mijne is helemaal op,en hij was nog maar 800km oud.Dan de atlantische route bij Osen opzoeken,en zakken zo af naar Trontheimen Bergen.
Fantastisch land dat Noorwegen.

gr Theo en Jan.

• 19 Juni 2008 - 08:44

Puk En Caro:

He jan en Theo, we blijven volgen hoor, jullie doel is dan wel bereikt maar hebben nog goed de helft voor de boeg, hou het veilig.
    En prachtige foto's echt de moeite waard.

• 19 Juni 2008 - 08:44

Puk En Caro:

En prachtige foto's echt de moeite waard.

• 19 Juni 2008 - 15:28

Honkie Tonkie:

Schitterende prestatie van jullie. Ik kijk uit naar de foto's, die jullie hebben gemaakt van deze noordse reis. Ik heb na mijn reis afgelopen maand van 5500km al 6x de physioterapeut bezocht, maar gelukkig is het nu over. Jan er is hoop !!!
    Nog vele mooie kilometers. Gelukkig is de alcohol bijna onbetaalbaar, dus daar zal het niet aan liggen.
    Groetjes van Henk.

• 19 Juni 2008 - 16:11

Wilma Driessen:

Hallo Theo en Jan. Wat ontzettend leuk voor het thuisfront al die verhalen en dan die mooie foto's. Klasse. Ik hoop dat jullie nog veel lol hebben met z'n 2tjes. Je ziet er wel betoverend uit als rasechte Viking. Hartelijke groet en goede reis verder van Wilma en natuurlijk ook van Jan (die zit nu ergens in Hamburg) iets dichterbij dan Pannerden. Het ga jullie goed.

• 19 Juni 2008 - 16:44

Ad En Petra / Akker:

Theo en Jan wij blijven jullie volgen, nu komen jullie een gebied wat wij ook kennen.GEWELDIG verder Theo de groetjes van je schoonmoeder ze mist je.Zet 'm op samen, en de groetjes uit DD

• 19 Juni 2008 - 19:03

Koen En Janneke:

Ziet er echt gaaf uit daar, die gletsjer is mooi zeg !We zijn benieuwd naar alle foto's. Groetjes 50 % van je kinderen ( toch?) die net hebben hard gelopen!

• 19 Juni 2008 - 20:57

Martin:

Hoi Theo en vrienden,
    Veel plezier en succes met je gezegende (Grubbenvorst 2006 weetjenogwel) custom!
    Martin (GL650, Eelde)

• 21 Juni 2008 - 15:13

Dianne Van Ton:

Leuk Theo en Jan dat jullie het zo goed maken en zoveel mooie dingen zien. Geniet er van.

gr. Dianne

• 21 Juni 2008 - 18:01

Margrit:

Hier weer een bericht vanuit Vlijmen. Ik volg jullie nog steeds en vind het heel moedig dat jullie het zo goed volhouden en de motoren natuurlijk ook. Dit avontuur neem je mee voor de rest van je leven. heel veel lieve groetjes van Margrit
    houdoe.....

• 21 Juni 2008 - 18:11

Evelien:

Paaap! :)

Tof, Tof, Tof!

Met mij gaat alles goed. Gemiddeld een 7 voor mijn stage!
    Nu vakantie, lekker genieten van het (redelijk) lekkere weer!

Tot snel! :)

kuskuskuskuskus

• 22 Juni 2008 - 16:03

Achter 'Buurvrouwke":

Hoi Theo en Jan, ja misschien niet verwacht, maar ik ben ook effe op jullie site gaan kijken en mee mogen genieten van het avontuur van jullie..Mooie foto's en zo te lezen maken jullie het goed. Nou geniet er maar van en leg Jan maar uit Theo wie ik ben, groetjes van Jeroen, Sander en Marie-Louise uit de Iepen.

• 22 Juni 2008 - 17:17

Werner Beinhart:

hallo theo en jan, of moet ik zeggen erik de noorman? ziet er mooi uit op de foto's en als ik de verhalen lees krijg ik toch ook steeds de kriebels...

maar zijn jullie cosmar ook al tegengekomen? of is die ontvoerd door helga hihi

• 22 Juni 2008 - 18:42

Henk En Conny.:

hey theo en jan,wij blijven jullie volgen,de foto"s zijn heel mooi.fijn dat het zo goed gaat.geniet er nog van. houdoe.....