bijna op de noordkaap
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Theo
12 Juni 2008 | Noorwegen, Alta
Met ons gaat het goed,
Finland net uit, dat was heel erg kaal en koud en nat , en je verstaat er niks van die taal.
vanmiddag komen we aan op de Noordkaap, ook zonderr garmin , gaat dit , gewoon met de kaart.
Nu even in Alta eten, en dan weer verder,gelukkig is het droog.
Gauw verder, ik zal zo snel mogelijk berichten als we noordkaap verlaten.
12 Juni 2008 - 14:53
Ouwe_Jan:
Theo en Jan doe toch een beetje rustig aan je doet dit maar een maal en geniet er van met jullie trouwe Honda`s
Groeten O.J. -
12 Juni 2008 - 16:11
HansV:
De laatste loodjes, zullen we maar zeggen. Gezien de afstand die jullie al hebben gedaan is 200 km natuurlijk niks :)
Er staan vast wel bordjes, Noordkaap --> die kant op.
En zo'n ouderwetse kaart is toch ook wel handig, als je Garmin-loos bent. Sterkte!
Hans -
12 Juni 2008 - 16:12
HansV:
Er staan vast wel bordjes, Noordkaap --> die kant op.
Hans -
13 Juni 2008 - 06:36
Evelien:
dag pap!
Je garmin doet t niet meer, begrijp ik?! vervelend zeg, maar goed dat je een handige pa bent die makkelijk kan kaartlezen!
Gister een pittige dag gehad ivm de hond. Verder alles hier oke. Ik moet vandaag nog stage en dan klaar!! Vakantie!
kuskus -
13 Juni 2008 - 09:16
Dianne:
Nou, Theo, ik hoef je niet te vertellen dat voor ons hier en voor jou daar, alles anders is dan gisteren.
Maar je hebt het gehaald !!!!!!Super. Je bent nog steeds niet op de helft van je reis, dus nog een heel eind te gaan. Blijf genieten en voorzichtig rijden, samen.
Dianne -
13 Juni 2008 - 13:34
Harrie En Jeanne:
hoi theo,we blijven ook hier op de hoogte van jouw reis,gelukkig gaat t allemaal goed met jullie,we blijven je volgen groeten en dikke kus en veel succes verder -
13 Juni 2008 - 21:05
Martien:
Garmin bevroren zeker: dan maar de ouderwetse kaart. En met handen en voeten kom je er ook uit als je de mensen niet verstaat. Krijg je reacties op de resultaten van het voetbal? Vandaag (13e) dus gearriveerd op de Noordkaap. Wel een aandenken meebrengen: een rendier hoeft niet.
Groeten -
13 Juni 2008 - 21:49
Ben Bons:
Hoi Theo,
Wij zijn vandaag thuis gekomen (vrijdag)neem je tijd door Noorwegen het is er te mooi om er te hard door te gaan. we gaan er zeker nog eens terug.
Wat je Garmin betreft die zal wel weer gaan werken als je de 65 breete graad over bent (heb je geen up date gedaan voor de bug die er in zit!).
In ons reis gezelschap is er 1 zumo uitgevallen van de 4 die had ook geen update gedaan de rest wel en die bleven werken.
Wij hadden pech op de noordkaap het was zwaar bewolkt daar.
goede reis verder.
Ben en Henny -
14 Juni 2008 - 13:35
Willie Van Dommelen:
Hallo Theo,
Alles gaat goed tijdens je expeditie Boekel -Noordkaap - Boekel. Hoe bestaat het dat jou Garmin het heeft begeven, heb je hem laten baden in al het regenwater tijdens de rit. Of was het te koud. Hier is het warme weer ook even weg. Maar hiervoor gaat het met het voetbal uitstekend. Nog een goede reis! en we volgen jou en je maat via de site. Groeten van je Abemec colega's -
14 Juni 2008 - 14:34
Puk En Caro:
Nog even doorbijten en jullie zijn er , echt knap, en ik hoop dat de motoren ook doen wat van hun gevraagd wordt zonder morren.
succes verder jongens
mvg Puk en Caro -
15 Juni 2008 - 16:36
Ad En Petra:
Theo en je maatje wij Ad en Petra zijn trots op jullie.
We blijven jullie volgen en kijk goed uit en de
groetjes uit Den Dungen.