Norge
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Theo
02 Juni 2008 | Nederland, Boekel
De motor is voorbereidt, je kunt geen 8000 km vooruit kijken maar ik heb er een goed gevoel van, dat ie het volhoudt.
Zaterdag morgen om 8.00 uur vanuit Ravenstein begint de reis...
Adjo,pa gjensyn
06 Juni 2008 - 17:09
Theo En Francien:
eindelijk is het dan zo ver, jou motorreis naar de Noordkaap. Met de fiets kom je ook altijd een heel eind, dus dit moet wel gaan lukken.
Een minpuntje, het fijne gezelschap van je fietstochten heb je nu niet.Wij willen jou heel veel plezier wensen, geniet ervan. -
06 Juni 2008 - 20:20
Familie Van Berloo:
Hoi Theo en reisgenoot,
Heel veel plezier en succes met de motorreis naar de Noordkaap!!
Geniet er maar van want je hebt in de fietsstocht wel bewezen dat je dat kunt! -
07 Juni 2008 - 07:56
Hans Versteegt:
Ik ben benieuwd. Volgens mij moet je CX het best kunnen uithouden. Kun jij het ook ?
Sterkte, en hou nons op de hoogte.
CX forever!! -
07 Juni 2008 - 07:59
Arnold :
Harstikke mooi man
doe voorzichtig en geniet van al het mooie wat je tegenkomt
en een goede reis gewenst
07 Juni 2008 - 10:24
Ouwe_Jan:
Nou Theo net even mijn schoonzoon gebeld en die gaat volgende week Zaterdag ook naar de Noordkaap met zijn zoonHij maakt deze trips voor zijn motorvacantiereizen misschien komen jullie elkaar nog wel tegen
Ze rijden ook met Honda`s
Veel plezier en we kijken met spanning hoe de rit verloopt
Theo en Jan en stevige POOT van O.J. -
07 Juni 2008 - 10:31
Cosmar:
tot over een week, zal hier voorlopig nog even blijven kijken, zodat ik weet wat me te wachten staat. -
07 Juni 2008 - 10:31
Marcel:
Theo en Jan, heel veel plezier op jullie trip naar de noordkaap! Ik ben benieuwd naar jullie verhalen en zal hier regelmatig kijken. Groeten, Marcel. -
07 Juni 2008 - 10:36
Coen En Lieke:
Theo en Jan,
Heel veel plezier. Met een zweem van jaloezie zullen we jullie reis volgen.
07 Juni 2008 - 11:24
Antoon:
Theo en Jan
Goede reis doe voorzichtig heel veelplezier.
GR.ANTOON -
07 Juni 2008 - 12:26
Erik1:
Heey Theo en Jan,
Veel plezier op weg naar de Noordkaap en voorzichtig aan. We lezen graag al jullie belevenissen.
Groet Erik. (Vanuit het altijd zonnige Nijkerk) -
07 Juni 2008 - 14:40
Dirk De Boer:
Allebei een goede reis!
In gedachte rij ik ook mee...
Dirk -
07 Juni 2008 - 14:50
Johan En Dineke:
Hey theo en Jan,
Een indrukwekkende reis naar de Noordkaap toegewenst, wij zijn vast van plan het reisverslag te volgen, al was het alleen al omdat Scandinavië een geweldig mooi deel Europa is. 30 juni 2008 stappen ook wij op de boot Kiel-Götenborg, welliswaar niet met de CX maar wel met de tent op het dak. Wie weet, ik kijk om naar elke bike.
Groet,
Johan en Dineke -
07 Juni 2008 - 15:11
Werner En Grietje:
nou veel plezier, maak er een leuke rit van. we zien de foto's en vehalen wel verscijnen. we horen alles wel als jullie weer thuiszijn, iets voor een babbel middag? samen met cosmar, doe hem de groeten als jullie hem daar zien hihi -
07 Juni 2008 - 15:55
Frans:
Mannen,
Er is veel over gepraat maar jullie gaan het nu dan gewoon doen! Hartstikke gaaf, echt heel bijzonder.
Een hele goede trip toegwenst!
Frans -
07 Juni 2008 - 17:39
07 Juni 2008 - 17:39
07 Juni 2008 - 17:40
07 Juni 2008 - 19:10
Jan Dielissen:
Hallo Theo
een zeer goede reis gewenst .
Ik ben er twee jaar geleden geweest maar met de peugeot expert bestel wagen .
Ik denk er over om volgend jaar te gaan op de motor .
ik ben heen ovr zweden gegaan langs de botnische golf en terug door noorwegen .
Ik weet zeker dat het een mooie reis gaat worden en het geeft best een kick om op de noorkaap bij de wereld bol een foto te maken .
ik heb er ook overnacht en s'morgens werden we gewekt door de rendieren die tussen de tenten en campers naar eten liepen te struinen .
Het was die twee dagen 26 graden.
Je zult ontelbaar veel tunnels tegen komen en zeer vele mooie bochten
Het laatste stuk is zeer indruk wekkend .
Neem dan wel wat reserve benzine mee want dan zijn de pompen dun gezaaid maar voor de rest geen enkel probleem
Vele mooie en veilige kilometers gewenst van Jan Dielissen -
07 Juni 2008 - 20:09
Brinkcx:
Goeie reis ! -
09 Juni 2008 - 00:34
Pjotter:
Theo en Jan, Veel plezier en suc6 op weg naar de Noordkaap. Ben zelf net terug na 4500km Schotland Enjoy the Ride -
09 Juni 2008 - 11:03
Gea:
Theo en Jan, goeie reis! Geniet van al het moois dat jullie gaan zien, en van elkaars gezelschap.
8000 km is best veel. Ik ben erg benieuwd hoe jullie fietsen zich gaan houden! -
09 Juni 2008 - 15:15
Ward:
ik wens je nogmaals een pretegen rijs. en ook nog veel pelezier groetjes! ward